Despre noi

GUANGDONG DJMI GROUP
( Foshan Kaili Trading Co., Ltd. tillhör DJMI för export )
Sedan 1998 är GungDong Daji Doors Industry Co., Ltd. ledande One-stopt Doors- och Windows-tillverkare i Chna.
DJMI täcker en yta på 160 000 kvadratmeter, har mer än 1000 anställda. Produktion 8000 dörrar och fönster per månad, exporterar mer än 67 länder 500+ byggprojekt.
DJMI fokuserar på tillverkning av utgångsdörrar och fönster i 18 år. Äger brittisk standard BS. Amerikansk standard UL. Europeisk standard CE \/ EN. Australisk standard AS och annan ljudisolering, vattentät och brandcertifikat.
DJMI Dörrar och Windows kan anpassas design, mätning, installation vägledning tjänster enligt kundens behov, gratis design proofing tillhandahålls,
DJMI-produkter täcker elddörrar i stål, vedeldörrar i trä, råvedörrar, målade kompositdörrar, färgfria ekologiska dörrar, WPC-träplastdörrar i trä, stålramar träfläktkombinationer, stöldskydd av stål, dörrar i rostfritt stål och aluminiumlegeringar och fönster , ljussäkert rum, utomhusgaller, etc. Gäller hotell, skola, sjukhus, lägenhet, villa, kontor och andra byggprojekt.
Vårt uppdrag är att ge bästa service till våra kunder och koncentrera oss på att bygga ett långsiktigt partnerskap, vi litar på att det leder oss till en vinn-vinn-situation. Vi är engagerade i att sätta våra kunder som första prioritet, och vi deltar i världsomspännande dörrar och fönster, vi kommer att vara trogna, uppriktiga och ansvariga.

photobank.jpg

Anchetă

Anchetă